Bine ati venit la BUSINESS EVOLUTION

Strategy. Tactics. Transformation.

Evently

Ramaneti conectati & Urmariti-ne!

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Strategy. Tactics. Transformation.

Despre Business Evolution

Descopera concepte de management strategic si ghiduri, solutii practice aplicabile imediat.

Business Evolution este un hub veritabil de idei avansate despre management financiar, managementul riscului, strategii pentru eficientizarea resurselor umane, tehnologii de ultima generatie, digitalizare, noi abordari si programe de loializare pentru clienti si multe alte solutii si tactici de business indispensabile managerilor organizatiilor moderne

Cui ne adresam?

Conduci o afacere si esti interesat de strategie si dezvoltare? Vino sa afli sfaturi practice si concrete de la alti leaderi din piata locala care se lovesc de aceleasi provocari ca si tine! Afla cum castiga agilitate, cum gestioneaza riscurile, cum abordeaza transformarea digitala, cum obtin finantari si multe alte topicuri de inalt interes!

Esti specialist in marketing, resurse umane sau IT? Conduci un departament sau o echipa? Aici vei afla despre abordari de succes ale unor provocari comune business-urilor, trenduri si inovatii, tactici si metodologii pe care le poti aplica imediat in munca ta pentru a-ti spori performanta si contributia la obiectivele organizatiei.

Specialisti 0

Middle Management 0

Leaderi 0

Companii in Target

Pentru ca ne dorim ca evenimentele noastre sa fie nu doar transfer de knowledge dar si veritabile oportunitati de business pentru cei care participa, invitam companii de success cu cifre de afaceri peste 300.000 eur din toate industriile.