3 MARTIE 2022 | WEBINAR:

Finanțări nerambursabile pentru dezvoltare și
transformare digitală 2022

ÎNREGISTRARE
Doingbusiness.ro
Eveniment de business

Soluții și resurse pentru dezvoltarea companiilor

Fondurile nerambursabile pot asigura o dezvoltare mult mai rapidă pentru orice organizație, fie că vorbim de sectorul public sau cel privat. Deja prima transă de 3,8 miliarde de euro, 13% din totalul fondurilor PNRR, va fi fost disponibilă la sfârșitul lunii noiembrie.

Transformarea digitală este un proces continuu, de durată, de construire a unui sistem interconectat care schimbă modul de lucru în toate departamentele companiei. Principalele trei elemente care conduc la succesul transformării digitale a unei companii sunt tehnologia (69%), conducerea companiei (44%), viziunea și strategia (39%), conform studiului „Barometrul Digitalizării”, efectuat de DoingBusiness.ro împreuna cu Valoria.

Cum finanțăm însă acest proces de transformare digitală benefic pentru companie, dar care implică nu numai costuri legate de implementarea tehnologiei, dar și pe cele legate de adaptarea proceselor și ridicarea gradului de cunoștințe digitale ale angajaților.

Eveniment de business

Context

  • Fondurile nerambursabile și PNRR reprezentă o șansă unică pentru dezvoltarea și modernizarea economiei României. Planurile ambițioase privind tranziția verde, digitalizarea, reziliența economică, dezvoltarea infrastructurii, programele de sprijin pentru cercetare și inovare în domeniul privat, coroborate cu reformele asumate ale administrației și sistemului de educație, pot înscrie economia pe o traiectorie de creștere.
  • Atât pentru sectorul public cât și pentru companii, transformarea digitală a devenit una dintre direcțiile principale în strategia de dezvoltare, mai ales prin prisma posibilității de a o finanța din fonduri nerambursabile.

Agendă

  • Care sunt fondurile de finanțare nerambursabilă disponibile în 2022?
  • Care sunt primii pași în accesarea programelor PNRR, când și cum?
  • Care sunt primele programe ce vor fi deschise pentru cele 6 miliarde de euro, adică 21% din PNRR?
  • Ce înseamnă transformarea digitală de succes pentru o companie?
  • Ce proiecte putem finanța pentru digitalizare?
  • Cum pregătim un proiect pentru accesarea fondurilor nerambursabile?
  • Cum ne ajută digitalizarea în dezvoltarea companiei și care sunt câteva din soluțiile care pot optimiza foarte mult costuri, resurse și procese?

Speakeri

Finanțări nerambursabile pentru dezvoltare și transformare digitală 2022

Organizator

doingbusiness.ro

Parteneri

Microsoft Romania
https://reigrup.ro/
TudorGalos
https://softline.ro/
kompass

Parteneri Media

PrahovaBusiness
BucurestiBusiness
https://spotmedia.ro/
SpatiulConstruit
ZiarulDeIasi
IasiFun
agerpres
cfnet
https://jurnaluldeafaceri.ro/
https://www.sfin.ro/
ManagerExpress
cariere
TransilvaniaBusiness
https://jurnaldecraiova.ro/
FinancialMarket