Eveniment de business

SOLUTII SI RESURSE PENTRU DEZVOLTARE

Dezvoltarea companiei, adaptarea la cerintele clientilor, aplicarea noilor tehnologii si a solutiilor de productivitate in contextul reglementarilor si cerintelor de sustenabilitate necesita un efort financiar important. Care sunt solutiile de finantare pe care le au la dispozitie companiile?

Transformarea sustenabila prin aplicarea tehnologiilor digitale este un proces continuu, de durata, de construire a unui ecosistem integrat si interconectat, care schimba modul de lucru in toate departamentele companiei. Care sunt cele mai potrivite solutii pentru compania mea?

Principalele trei elemente care conduc la succesul transformarii digitale a unei companii sunt tehnologia (69%), conducerea companiei (44%), viziunea și strategia (39%), conform studiului „Barometrul Digitalizarii”, efectuat de DoingBusiness.ro impreuna cu Valoria. Care sunt cele mai eficiente modalitati de abordare?

Ce inseamna o transformare sustenabila de succes? Cum ne asiguram ca criteriile ESG sunt indeplinite? Cum construim sistemul de raportare in contextul taxonomiei europene?

Atat pentru sectorul public cat si pentru companii tranzitia verde sustinuta de transformarea digitala a devenit una dintre directiile principale in strategia de dezvoltare. Va invitam la o dezbatere extinsa despre ce inseamna si care sunt solutiile pentru o dezvoltare sustenabila si rezilienta.

Eveniment de business

CONTEXT

Solutiile extinse sau cele dedicate special proiectelor de sustenabilitate oferite de sistemul bancar, fondurile nerambursabile europene, guvernamentale sau cele din PNRR reprezenta o sansa unica pentru dezvoltarea si modernizarea economiei Romaniei.

Planurile ambitioase privind tranzitia verde, digitalizarea, rezilienta economica, dezvoltarea infrastructurii, programele de sprijin pentru cercetare si inovare in domeniul privat, coroborate cu reformele asumate ale administratiei si sistemului de educatie, pot inscrie economia pe o traiectorie de crestere durabila.

Liderii, aflaţi sub presiunea schimbarilor, realizează din ce în ce mai mult ca reactiile rapide si fundamentate fac diferenta intre succes si esec.

Adaptarea generează totodată noi presiuni de transformare a modului de lucru, structurii organizaţiilor şi dezvoltarea de noi capabilităţi cu ajutorul tehnologiei si transformarii digitale.

Agenda

08:30 – 09:00 ÎNREGISTRAREA PARTICIPANȚILOR, CAFEA DE BUN VENIT

09:00 – 11:00 SESIUNE DE STRATEGIE PENTRU DEZVOLTARE

  • Cuvânt de bun venit – Octavian Dan, Preşedinte – Asociația Firmelor Bihorene
  • Soluții de finanțare pentru IMM-uri – Elena Gherasim, Director Regional IMM Crișana, Raiffeisen Bank România
  • Ce tehnologii și soluții digitale pot utiliza și cum? Cum îmi protejez activitatea de riscurile cibernetice? – Gabriel Trăistaru, Digital Director, Telekom Romania Mobile
  • Care sunt oportunitățile, soluțiile și provocările procesului de dezvoltare durabilă a companiei? Evita pierderile cu ajutorul datelor – Melinda Morariu, CEO and Co-Founder – BRIDGE-to-INFORMATION
  • Ce fonduri nerambursabile europene, guvernamentale și din PNRR putem accesa pentru dezvoltare, digitalizare și sustenabilitate? – Cosmina-Elena Abrudan – Senior Consultant, REI Finance Advisors

11:00 – 11:30 – NETWORKING & PAUZĂ DE CAFEA

11:30 – 13:00 HOW TO …? – workshop care va include prezentări aplicate și sesiuni de demo, interactive.

  • Finanțarea proiectelor prin fonduri europene – Elena Gherasim, Director Regional IMM Crișana, Raiffeisen Bank România
  • 6 tipuri de clienţi dificili şi cum îi abordam corect – Elena Badea – Marketing & Sales Expert, Managing Director Valoria
  • Top 5 „greșeli” GDPR – ce învățăm din ele – Tudor Galoș – Senior Consultant, Tudor Galoș Consulting
  • Leader in Progress. De la Manager Eficient la Lider Inspirațional – Irina Vijoli – Founding Partner, Digiquery
  • Care sunt resursele pe care le pot folosi pentru a vinde mai mult, pe mai multe piețe? Cum procedez pentru a genera noi oportunități? – Dumitru Ion – CEO, Doingbusiness.ro & Kompass România

13:00 – 13:30 – NETWORKING

Speakeri

Organizator

doingbusiness.ro

Participanti


Parteneri

https://www.raiffeisen.ro/
https://www.telekom.ro/
Asociatia Firmelor Bihorene
Bridge-to-Information
https://valoria.ro/
https://reigrup.ro/
https://digiquery.com/
Tudor Galos Consulting
https://dentestet.ro/
MOBEXPERT
https://www.hikvision.com/ro/
https://ro.kompass.com/
https://ccibh.ro/
https://zmura.ro/

Parteneri Media

BucurestiBusiness
https://spotmedia.ro/
https://www.spatiulconstruit.ro/
cfnet
https://www.agerpres.ro/
https://jurnaluldeafaceri.ro/
https://www.sfin.ro/
https://www.managerexpress.ro/
https://www.prahovabusiness.ro/
TransilvaniaBusiness
https://www.financialmarket.ro/
cariere
https://www.bzi.ro/
https://jurnaldecraiova.ro/
https://www.iasi4u.ro/